Mesaj Panosu
PORTALA GIDER!! FORUMA GIDER!!!
Pano Kılavuzu  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Takvim 

Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
j-lan
YARBAY

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 11 Arl, 2005 23:45  Mesaj konusu:  AKLINA NE ESERSE BAŞLIII Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön
GEREKİRSE OYUN GEREKİRSE MUHABBET
ALALALA YOK Bİ AMACI
NE İSTİOSAN YAZ İŞTE
OH BEE !!!

Akrep Cinsiyet:Bayan Bufalo Çevrimdışıj-lan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mAriJuAnA
Uyarı : 5
TÜMGENERAL

trinidadandtobago.gif
MesajTarih: Pzr 11 Arl, 2005 23:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yürrrüüüü beah...hele şükür ya....umarım bu özgürlük hareketimiz çok uzun soluklu olur...yanındayım... :) muhauahuhua

Aslan Cinsiyet:Bay Sıçan GizlimAriJuAnA kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
j-lan
YARBAY

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 11 Arl, 2005 23:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

inşş daa
hemen ööle özgürlük hareketi fln deme önce bi güçlenelimm :)

Akrep Cinsiyet:Bayan Bufalo Çevrimdışıj-lan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
j-lan
YARBAY

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 11 Arl, 2005 23:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

konu kısıtlamasıylann geyik olmass o kendi doğarr gelişir kümülatifdiirr

j-lan
YARBAY

turkey.gif
MesajTarih: Pts 12 Arl, 2005 00:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben kaçtım ii gecelerrrr

normalbiri
Asttegmen

blank.gif
MesajTarih: Pts 12 Arl, 2005 00:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yeter bee bune biçim şey ööle de olmuyo bööl ede olmuyo tıklıyon bazen oluyo ama bazen de kafayo yiyo çalışmıyo o arkada bi düğme var zaten onu açığp kapayınca şey oluyo bi de geçen gün dedim ki abi dedim niye biz o hareketi başlatmıyoz başlatmışlar dedi ben de gittim oraya bi baktım noolmuş die 3 katlı bina yapıyolar yeni bööle yan duvarları var bizim oraya doğru onu da belirtim deidm

Çevrimdışınormalbiri kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
FallenAngel
YÜZBAŞI

turkey.gif
MesajTarih: Pts 12 Arl, 2005 15:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

"her türlü pc , laptop ihtiyacınız karşılanır" bu ne demek arkadasım acıkla da aklımısda bulunsun ;)

Yes, I'm falling...
How much longer 'till I hit the ground?

Başak Cinsiyet:Bayan Domuz ÇevrimdışıFallenAngel kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
II. Bilgeson
Uyarı : 1
TUĞGENERAL

blank.gif
MesajTarih: Pts 12 Arl, 2005 17:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sevgili forum ,

an itibariyle anladım ki bunlardan adam olmaz boşuna çabalıyorum üzerlerine titriyorum...gidiorum ben bu diyarlardan

karnım açççççççççççç hadin byes (çetteki gibi vedalaştım di mi şimdi birilerinin eline diken batmıştır gene )

http://Lord.BilgeSon.youaremighty.com/

Oğlak Cinsiyet:Bay Domuz GizliII. Bilgeson kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
FallenAngel
YÜZBAŞI

turkey.gif
MesajTarih: Pts 12 Arl, 2005 17:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

canım sıkılıyor :(

Yes, I'm falling...

Başak Cinsiyet:Bayan Domuz ÇevrimdışıFallenAngel kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mAriJuAnA
TÜMGENERAL

trinidadandtobago.gif
MesajTarih: Pts 12 Arl, 2005 17:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tüm eski kız arkadaşlarım benimle muhattab olmak zorundalar mı...barış manco genc osman şarkı mükemmel....

Aslan Cinsiyet:Bay Sıçan GizlimAriJuAnA kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
corpse
çavuş

blank.gif
MesajTarih: Pts 12 Arl, 2005 17:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sezen aksu hükümsüz şarkısı ne güsel bi şarkı bu bea dinnemeyen ölsün:P

Çevrimdışıcorpse kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FallenAngel
YÜZBAŞI

turkey.gif
MesajTarih: Pts 12 Arl, 2005 17:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

asıl "Tesla-Love Song" derim ben... dınnemeden geçmeyin...

Yes, I'm falling...

mAriJuAnA
TÜMGENERAL

trinidadandtobago.gif
MesajTarih: Pts 12 Arl, 2005 17:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar "genc osman" sarkısı biras konspt dısı bi şarkı yani tahmin edeceğiniz türden bişi değil,genc osmanın bir rus güsele nasıl aşık oldunu falan anlatıyo,dinleyin bence yok böle bi aşk... o zaman ben başka bi şarkı söleyim George Michael "jesus to a child"

corpse
çavuş

blank.gif
MesajTarih: Pts 12 Arl, 2005 17:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ibrahim tatlıses bir allahım var birde sen varsın a ne dersinizz ne derdinizzzz???

Çevrimdışıcorpse kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FallenAngel
YÜZBAŞI

turkey.gif
MesajTarih: Pts 12 Arl, 2005 17:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ibonun tek şarkısını severim o da "birr tek dileeeegim vaaarrr mutluuuu olll yeteeeer"dir :D

Yes, I'm falling...

Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »