Mesaj Panosu
PORTALA GIDER!! FORUMA GIDER!!!
Pano Kılavuzu  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Takvim 

Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
berke846
er

france.gif
MesajTarih: Cmt 07 Ekm, 2006 20:31  Mesaj konusu:  gelsin gelsin kim gelsin??? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön
Exclamation Exclamation Exclamation senden sonra kim gelecek Exclamation Exclamation Exclamation
(yakamoz)

Terazi Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıberke846 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
yakamoz
çavuş

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 07 Ekm, 2006 20:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben geldim benden sonra ''dangerous''gelsin bu arada hoş gelmiş ne iyi etmiş

Oğlak Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıyakamoz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
dangerous
er

germany.gif
MesajTarih: Cmt 07 Ekm, 2006 20:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tsk ederım yakamoz ben geldım sımdı benden sonra da birbakıpgideceğim geldın barı:p:p

Boğa Cinsiyet:Bayan Ejderha Çevrimdışıdangerous kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
AVŞAR
Atıldı
TUĞGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Cum 12 Oca, 2007 14:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kesin sui :)

Aslan Cinsiyet:Bayan Domuz ÇevrimdışıAVŞAR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sui generis
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Cum 12 Oca, 2007 14:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bildin aferin kız

benden sonra da sen gel bari

Seni bir civi gibi caktim / cünkü beynime / ve toplayip butun kerpetenleri attim denize

Cesurlar bir gün ölür korkaklar hergün

Bende mecnundan füzun aşıklık istidadı var aşık-ı sadık benem mecnunun yalnız adı var

Balık Cinsiyet:Bay Domuz Gizlisui generis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
AVŞAR
Atıldı
TUĞGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 14 Oca, 2007 07:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

heyooo ben geldim :)

benden sonrada __Achilles__ gelir sanırım

Aslan Cinsiyet:Bayan Domuz ÇevrimdışıAVŞAR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sui generis
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 14 Oca, 2007 11:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben buyrdayım avsarcım :9

Seni bir civi gibi caktim / cünkü beynime / ve toplayip butun kerpetenleri attim denize

Cesurlar bir gün ölür korkaklar hergün

Bende mecnundan füzun aşıklık istidadı var aşık-ı sadık benem mecnunun yalnız adı var

Balık Cinsiyet:Bay Domuz Gizlisui generis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
betul
YÜZBAŞI

turkey.gif
MesajTarih: Sal 10 Nis, 2007 15:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

aaa ben bu oyunu yeni gördüm.benden sonra utkucum gelcek

Akrep Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıbetul kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
uTKu
Administrator

netherlands.gif
MesajTarih: Sal 10 Nis, 2007 18:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

geldim canım ablam beniiim...

benden sonradaaaa hııımmmm feyza gelcek....

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıuTKu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIMMSNMICQ
<aslı>
Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Sal 10 Nis, 2007 23:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

üzgünüm utku =))

ama feyza benden sonra gelebilir...

Başak Cinsiyet:Bayan Bufalo Çevrimdışı<aslı> kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
feYza
Administrator

turkey.gif
MesajTarih: Sal 10 Nis, 2007 23:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gelirrr siz çağırırsınız ben gelmez miyimm!!!
benden sonra iseee gene tutku gelcek hep tutku gelceek!

İkizler Cinsiyet:Bayan Bufalo ÇevrimdışıfeYza kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
EvilErt
Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Çar 11 Nis, 2007 00:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

nıhahahaa.. ben geldim senden sonraa..
artıkın benden sonra da 2che gelsin..

Aslan Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıEvilErt kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mukee
TUĞGENERAL

Şehir: FİZİKÇİ_mekanın ne önemi var, mühim olan insanlık!!!
turkey.gif
MesajTarih: Cum 08 Şub, 2008 18:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

üzgünüm EvilErt bilemedin ben geldim senden sonra..

benden sonra da selsey gelsinn....

Image

ömrümün en uzun yolunda sakin sakin yürüdüğümü sanarken,
ömrümün en kısa yolunu koşarak ilerliyormuşum ):

ya ÇARE SİZSİNİZ ya da ÇARESİZSİNİZ !!!

Terazi Cinsiyet:Bayan Kaplan Çevrimdışımukee kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
holigansa
çavuş

turkey.gif
MesajTarih: Pts 11 Şub, 2008 14:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

zorrrrrrrt bilemedin..men geldiim bile:D:D
benden sonrada sayın adminem feyza gelirr...

Yengeç  Ejderha Çevrimdışıholigansa kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
zuzum
Asttegmen

turkey.gif
MesajTarih: Pts 11 Şub, 2008 14:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

cıksss bilemedindir ben şahsiyetim gelmişidir Mr. Green Mr. Green
benden sonra kardelen gelsin..

İkizler Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışızuzum kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »