Mesaj Panosu
PORTALA GIDER!! FORUMA GIDER!!!
Pano Kılavuzu  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Takvim 

Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
2ChE

TÜMGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Çar 25 Oca, 2006 17:39  Mesaj konusu:  Film olmasını istediğiniz kitaplar.. Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön
çok etkilendiğiniz ,, sinemaya uyarlanırsa çok beğenileceğini düşündüğünüz kitaplar hangileri? :)

Cinsiyet:Bayan  Çevrimdışı2ChE kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini göster
purplerain
YÜZBAŞI

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 29 Oca, 2006 00:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

fantastik bilim kurgu tarzındaki kitapların da sinemaya uyarlanabilmesini istiyorum..ama bunu için bütçe lazım tabi..böyle bir uyarlama birkaç yıl önce yapılacaktı aslında öğrenciler arasında we ciddi bir sponsor da bulunmuştu ama o dönemde FRp hakkında hiç olmadık söylemler atıldı ortaya we FRP ile ilgilenenler mağdur olduk..hadi ben çok fazla bu alanda tecrübesi olayan biriyim,sadece kitaplarını okuyorum artık ama pek çok arkadaşım we ben mağdur eidlmiştik..mesela ben sadece üzerinde ejderha rsmi olan bir kitap okuduğum çin insanlar bana tuhaf tuhaf bakmışlardı. daha pek çok şey..yüzüklerin efendisi nasıl sewildiyse,ondan çok daha kaliteli we esas fantastik tarzda olan kitaplara da aynı şans tanınabilir..we inanın beklenilenden de çok büyük bir ilgi görür..çünkü çok yeni bir alan we değişik,artık yeni tarzlar da denenmeli bence,yeni baharatlar öğrenip elimizin lezzetini geliştirebiliriz..we böyle bir girişimin türkiyede olduğunu düşünsenize..ne büyük bir açılım olur bu..

İkizler Cinsiyet:Bayan Domuz Gizlipurplerain kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
nurdan
Üsteğmen

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 29 Oca, 2006 00:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

öyle ama bütçe işi işte ve de türkiye'de onu yapıcak adam yok, ama zmn zaman güzel yapılan filmler de oluyo hani türkler bence dönem filmlerine odaklansa daha iyi olucak mesela ayşe kulin'in çoğu kitabı film olabilir, saçma sapan konular olucağına gayet de gzl olur.. lisede sevdalinka'yı okurken düşünmüştüm bunu, sulandırmadan yapılırsa çok gzl bişey çıkabilir ortaya.. ama hiçbir zmn filmler kitabı okurken kafanızda canlandırdığınızın aynısını vermiyo, hep hayal kırıklığına uğruyrm ben çok beğenerek okuduğum kitapların filmini izlediğimde nedense..

Aslan  Kaplan Gizlinurdan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
purplerain
YÜZBAŞI

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 29 Oca, 2006 00:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ewet o bende de oluyor ..kitabı okuduğunuzda çok farklı izliyorsunuz kitabı we acayip beklentiler içinde oluyorsunuz ama filmi izlediğinizde nası ya bu mudur diosunuz..aam tersi bende yüzüklerin efendisinde olmuştu, 3 kitabı da daha öne okumuştum we filmi daha iyi anladım doğal olarak..çünkü bazen filmlerde atlanmış sahneler oluyor we bu yönetmene göre böyle olmasa da aslında pek çok okuyucun için kilit noktalar..önemli detaylar..bi yerde yönetmenin yaratıcılığına kalıyoruz filmler konusunda..ewet türkiye için tutması zor bir alan fantastik eser uyarlaması ama imkansız değil yine de..gençlere fırst tanınsa bu alanda uğraşıcak çok fazla insan olduğunu düşünüyorum..yine bir öneri, wilbur smith'in 7.papirüs isimli kitabı bence çok güzel we esrarengiz bi film olabilir, bu tarz filmlere meraklı olanların ilgisini çekicektir.. heyecanlı bir film ben kitabı okurken elimden bırakamıyordum,ama yine deminki konu bu hangi ülkede yapılırsa yapılsın, acaba bitince "budur!" mu dedirtir yoksa "bu mudur?" mu dedirtecek işte bu kilit nokta..

İkizler Cinsiyet:Bayan Domuz Gizlipurplerain kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mülü
BİNBAŞI

blank.gif
MesajTarih: Çar 01 Şub, 2006 13:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kesinlikle jean christophe grange'in nerdeyse okuduum tüm kitapları sinemalık yaf süper bence Exclamation zaten kurtlar imparatorluu da sinemaya uyarlanan bi kitabıdır umarım diğerlerinide görebilirim :)

Gizlimülü kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ruhi_bunalım
çavuş

turkey.gif
MesajTarih: Sal 03 Ekm, 2006 12:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

okuduklarımın hiç birinin film olmasını istemiyom zira böyle olunca benım hayalımden farklı oluyo ve sanki tam anlatılmamış gibime geliyo hiç zevk almıyorum..bence kitap olarak kalsınlar
örnek:da vinci şifresi

ne de altındaki kemiklerden.
bu maskenin altında etten daha fazlası var
bu maskenin altında bir fikir var
ve fikirler kurşun geçirmez..

İkizler Cinsiyet:Bayan Kedi Çevrimdışıruhi_bunalım kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNM
eldodo
er

turkey.gif
MesajTarih: Cum 05 Eyl, 2008 15:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ruhi_bunalım' canı gönülden katıldım.. kitap kitap olarak kalmalı, tadı kaçıyor, okuyanın hayal gücünü oldukça sınırlıyor. çünkü kitap okunmak için yaratılmış eserdir.. neyse kısaca kitaplar film olmasın!

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıeldodo kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
T£rkky
BİNBAŞI

turkey.gif
MesajTarih: Cum 05 Eyl, 2008 15:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

cin ali serisi olsun o zaman..

Terazi Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıT£rkky kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
okki_unspoken
ALBAY

turkey.gif
MesajTarih: Cum 05 Eyl, 2008 20:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hehehe :D ben küçükken ayşegül serisindeki ayşegüle aşıktım :D onun filmi olabilir eskilere götürür beni :P:D:D

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıokki_unspoken kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
S£lda
TÜMGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 06 Eyl, 2008 07:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bir de polyanna var :))

Aslan Cinsiyet:Bayan Domuz ÇevrimdışıS£lda kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
himsa
Asttegmen

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 04 Ekm, 2008 15:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bn de kitaplar film olmasın diyenerdenim ama merak ediyorum ayşe kulin'in adı aylin'i film olsa nasıl olurdu

Akrep Cinsiyet:Bayan Yılan Çevrimdışıhimsa kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
loverip
Uyarı : 5
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 04 Ekm, 2008 15:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

odysseia , görselleri müthiş olurdu...

Terazi Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıloverip kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
mukee
TUĞGENERAL

Şehir: FİZİKÇİ_mekanın ne önemi var, mühim olan insanlık!!!
turkey.gif
MesajTarih: Per 09 Ekm, 2008 22:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yıllar önce okuduğum çok etkilendiğim bi kitap "mavi saçlı kız" film olsa çok süper olurdu...

Image

ömrümün en uzun yolunda sakin sakin yürüdüğümü sanarken,
ömrümün en kısa yolunu koşarak ilerliyormuşum ):

ya ÇARE SİZSİNİZ ya da ÇARESİZSİNİZ !!!

Terazi Cinsiyet:Bayan Kaplan Çevrimdışımukee kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
loverip
Uyarı : 5
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Per 09 Ekm, 2008 23:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

benim de söyleyeceklerim var (umut sarıkaya )

:)

Terazi Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıloverip kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
dodocan07
Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Cum 10 Ekm, 2008 10:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kıtap degılde tarıhı bı olay olarak İstanbul'un Fethinin Filminin yapılmasını ısterım.
okkalı bı sekılde hemde

Dunya Tarıhınde br devrı kapanıp yenısın acılmsaını baslatan ronesans denen olayın gerceklesmesıne sebep olmus bır İmparatorlugun ıkıye ayrılmasına sebep olmus bır olayı hemde bu tarıhın sahıbı olarak yapmamımz gerektıgını dusundugum bı olay

Keşke İstanbul Fethini çekebilsek
ve iddaa ediyorum dünya çapındada acaıp bı ızleyıcı kıtlesı yakalar

Yengeç Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıdodocan07 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIMMSNM
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »