Mesaj Panosu
PORTALA GIDER!! FORUMA GIDER!!!
Pano Kılavuzu  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Takvim 

Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
uTKu
Administrator

netherlands.gif
MesajTarih: Pzr 15 Haz, 2008 01:13  Mesaj konusu:  Marmara Üniversitesi 2008 Mezuniyet Töreni Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön
Image
Bugün itibariyle mezun biri olarak bu başlığı açmak bizden birine düşer...

Mezuniyet töreni 14.06.2008 tarihinde Beşiktaş İnönü Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Başlarda konuşmalar, sıcak vs sebeplerle sıkıcı olsada yeminler ve kep töreni, ardından şımarık hareketlerimizle eğlenceli hale dönüştü.

Katılımın yüksek olduğu törende tribünlerde protokole ayrılan bölüm dışında tüm stad hemen hemen doluydu.

Program:
* Fakültelerin geçit töreni
* İstiklal Marşı
* Konser
* Konuşmalar
* Dans gösterisi
* Yeminler
* Kep atma!
* Şımarma!
* Son...

Törende dikkatimi çeken; geçen seneki aksaklıkların çoğunun yaşanmamasıydı...
Geçen seneki organizasyonda görev almış olduğumdan biliyorum, geçen seneki çime bas(a)mama, kapıdan çocuk sokmama, gün ışında havai fişek patlatma, yeminlerin okunamaması sorunları yaşanmadı.
- Geçen sene çimlere basmak yasaktı bu sene çime plastik bi halı serilerek bu sorun çözüldü ve geniş alanda rahatça hareket edildi.
- kapıdan yaşı küçük çocuklar rahatça girdi.
- Geçen sene gün ışığında boşu boşuna havai fişek patlatan organizatörler bu sene kapalı tribünün üstünden ateş püskürtüp göze daha hoş gelen bir olay yarattılar. ancak annemler de dahil olmak üzere ateşin altında kalanlar yandı! =)
- geçen sene fakülte yeminlerine hazırlıksız yakalanan ve bilmedikleri yeminleri okuyamayan öğrencilere bu sene önceden yeminlerin metinleri dağıtıldı, ezberletildi :P =)

aklıma geldikçe bu başlığa detayları yazacağım. Tebrikleri alabiliriz....

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıuTKu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIMMSNMICQ
Genie
YARBAY

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 15 Haz, 2008 01:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mezun olan herkeslere hayırlsı olsun diyorum, darısı başımıza demeden de geçemiyorum=))

Aslan Cinsiyet:Bayan Yılan GizliGenie kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
karaali
TUĞGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 15 Haz, 2008 04:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tebrikler.. artık esas mesele başladı.. hayat mücadelesi..

ayrıcana; annenlere geçmiş olsun..

İkizler Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkaraali kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
CeLL_OoO
YÜZBAŞI

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 15 Haz, 2008 04:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Allah'ım bize de nasip olacak mı ki =)))))
Bu mutluluqu yasayan herkesi tebrik ederim...

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimdışıCeLL_OoO kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
dodocan07
Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 15 Haz, 2008 09:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tum mezun arkadasları tebrık edıoorm
gecen sene mezun olan bırı olarak gercekten yasanması gereken bı duygu dıe dusunuorm

Yengeç Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıdodocan07 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIMMSNM
okki_unspoken
ALBAY

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 15 Haz, 2008 12:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tüm mezun olan arkadaşlara hayırlı olsun iş hayatınızda başarılar

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıokki_unspoken kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sui generis
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 15 Haz, 2008 12:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bizim zamanımnızda hukuk bölümünün mezuniyeti yoktu şimdi olmus ama hayırlısı olsun

Seni bir civi gibi caktim / cünkü beynime / ve toplayip butun kerpetenleri attim denize

Cesurlar bir gün ölür korkaklar hergün

Bende mecnundan füzun aşıklık istidadı var aşık-ı sadık benem mecnunun yalnız adı var

Balık Cinsiyet:Bay Domuz Gizlisui generis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
islam_joker
er

blank.gif
MesajTarih: Pzr 15 Haz, 2008 12:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bende dün oradaydım güzeldi ama maramaraya yakışır güzellikte değildi daha güzel yapabilirdiler ve ben teknik bilimler olarak bize yemin ettirmediler hele bizim gibi adamlar yeminsiz olmaz burada bir haksızlık vardı

dendiği gibi ne olursa olsun bunu aslında herkez tatmalıydı

Aslan  Ejderha Çevrimdışıislam_joker kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
islam_joker
er

blank.gif
MesajTarih: Pzr 15 Haz, 2008 12:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ve birşeydaha burada bir sayfa açıp elemizde ne kadar foto varza mezuniyet töreniyle alakalı bir arada toplamayabilirsek çok güzel olacak

Aslan  Ejderha Çevrimdışıislam_joker kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
uTKu
Administrator

netherlands.gif
MesajTarih: Pzr 15 Haz, 2008 15:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bunun için facebook ta grup kurduk. orda herkes elindeki fotoları o grupta topluyor. grubun adı:
Marmara İngilizce İktisat 2008 Mezuniyet Fotoğrafları.
buraya katılıp ordan resim paylaşabilirsin.. buraya tek tek upload etmek zor oluyor..

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıuTKu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIMMSNMICQ
uTKu
Administrator

netherlands.gif
MesajTarih: Pzr 15 Haz, 2008 18:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Image

işte insanları cayır cayır yakan ateş buydu! =))

hatta annem video çekerken yukardan yuvarlanıp gelip anneme çarpan bi kadın yüzünden fotoğraf makinesi elinden düşürüyor. yani dehşet anları amatör kameralarca yakalanmış. izlerken tüylerim ürperdi! =))

not:allahtan makinenin askısını annem bileğine geçirmiş, makine düşmüyor yere..

sui generis
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 15 Haz, 2008 18:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

güzelmiş

Seni bir civi gibi caktim / cünkü beynime / ve toplayip butun kerpetenleri attim denize

Cesurlar bir gün ölür korkaklar hergün

Bende mecnundan füzun aşıklık istidadı var aşık-ı sadık benem mecnunun yalnız adı var

Balık Cinsiyet:Bay Domuz Gizlisui generis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
loverip
Uyarı : 5