Mesaj Panosu
PORTALA GIDER!! FORUMA GIDER!!!
Pano Kılavuzu  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Takvim 

Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
uTKu
Administrator

netherlands.gif
MesajTarih: Cum 01 Ağu, 2008 12:45  Mesaj konusu:  Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön
Rakipler belli oldu!

Galatasray Romanya'dan Steaua ile eşleşirken Fenerbahçe MTK engelinden sonra Bakü-Partizan eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

12/13 ve 26/27 Ağustos Programı belli oldu. Temsilcilerimizden Fenerbahçe ilk maçını deplasmanda Galatasaray ise evinde oynayacak.

Anorthosis / Rapid Wien - Olympiacos
Guimares - Göteborg / Basel
Shakthar - Domzale / Dinamo Zagreb
Schalke 04 - Atletico Madrid
Aalborg / Modrica - Rangers / Kaunas
Barcelona - Jarusalem / Krakow
Levski Sofia - Anderlecht / Bate Borisov
Standad Liege - Liverpool
Inter Bakü / Partizan - Fenerbahçe / MTK
Twente - Arsenal
S. Moskova - Drogheda / D. Kyiv
Juventus - Tampere United / Artmedia
Brann / Ventspills - Marsilya
Fiorentina - Slavia Prag
Galatasaray - Steaua Bükreş
Panathinaikos / Dinamo Tblis - Sheriff / S. Prag

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıuTKu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIMMSNMICQ
sui generis
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Cum 01 Ağu, 2008 13:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

uefa.com dan canlı izledim gs az kalsın arsenalle cakısyordu iyi yırttı

kuralar güzell hersey sahada belli olacaktır ama kagıt üstünde iki takımımızda favori
özellkle fenerbahçe acık favori

Seni bir civi gibi caktim / cünkü beynime / ve toplayip butun kerpetenleri attim denize

Cesurlar bir gün ölür korkaklar hergün

Bende mecnundan füzun aşıklık istidadı var aşık-ı sadık benem mecnunun yalnız adı var

Balık Cinsiyet:Bay Domuz Gizlisui generis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
ulutan
er

turkey.gif
MesajTarih: Cum 29 Ağu, 2008 18:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Valla ben fanatik GSliyim ama avrupada takım ayırmam gs'de fb'de bjk'de hepsini tutarım bence fener gruptan 1.çıkcak,Gs eler gibime gelio,bjk için bi fikrim yok.

Oğlak Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıulutan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sui generis
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Cum 29 Ağu, 2008 19:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gs kesin eler bjk de yüzde 95 eler
kayserinin işi zor

fener yüzde 60 gruptan cıkar cok sakatı var ama

Seni bir civi gibi caktim / cünkü beynime / ve toplayip butun kerpetenleri attim denize

Bende mecnundan füzun aşıklık istidadı var aşık-ı sadık benem mecnunun yalnız adı var

Balık Cinsiyet:Bay Domuz Gizlisui generis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
loverip
Uyarı : 5
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Cum 29 Ağu, 2008 19:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

valla yüzde veremicem ama beşiktaş ve gs'ın turu geçeceğine inanıyorum ...

kayserispor ise avrupa da iyi top oynuyor. eleyebilir.

sürpriz olmaz.

fenerbahçe gruptan çıkacaktır. bence.

Terazi Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıloverip kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
ulutan
er

turkey.gif
MesajTarih: Cum 29 Ağu, 2008 19:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Fener dediğim gibi %70 1. çıkcak gruptan çünkü avrupa kupalarında futbolcuları daha iyi oynuyo.hem kolay bi gruba düştü arsenal bence hiç korkutmasın çünkü eskisi gibi değil porto daha çok çekinilmesi gereken bi takım.

Oğlak Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıulutan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
loverip
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Cum 29 Ağu, 2008 19:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bence de öyle... ulutan'ın dediğini başka bi başlıkta harfiyen yazdım. bol şans dileriz.

Terazi Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıloverip kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
sui generis
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Cum 29 Ağu, 2008 19:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

fenerin fiksstür kötü maalesef

loverip
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Cum 29 Ağu, 2008 19:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

nasıl ki

sui generis
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Cum 29 Ağu, 2008 19:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

diger konuda yazdım
ilk mac porto deplasmanı yenilirsek sonrası zor olur

loverip
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Cum 29 Ağu, 2008 19:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

biz de portoyla başlamıştık... ama içerideydi. umarım kazanır fenerbahçe iyi başlar.

Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Pano Güvenliği

Saatler GMT +2 dilimine göredir
phpBB plus Dil Dosyası