Mesaj Panosu
PORTALA GIDER!! FORUMA GIDER!!!
Pano Kılavuzu  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Takvim 

Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
uTKu
Administrator

netherlands.gif
MesajTarih: Sal 16 Eyl, 2008 11:30  Mesaj konusu:  III. marmaraforum buluşması @beyoğlu hamam
Cum 19 Eyl, 2008 19:00
Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön
İşte beklenen buluşma!!!!
İşte beklenen an!

marmaraforum yönetimi siz değerli kullanıcılarımızın isteklerine yine duyarsız kalamadı!!!

BÜYÜK İFTAR BULUŞMASI

YER: BEYOĞLU HAMAM

TARİH: 23 EYLÜL 2008 SALI

Fiyat 13 ytl...

MENÜ:
*İftar Tabağı
*Çorba
*Köfte//Tavuk - Patates
*Salata
*Tatlı
*Meyvesuyu/Kola
*Çay
yemekyemekyemekyemekyemekyemekyemekyemek

gelmek isteyen arkadaşlar bu başlıkta isimlerini lütfen listeye eklesinler...

Adres: İstiklal Cad. Bahçeli Hamam Sok. No:3 Beyoğlu / İstanbul (Ağa Cami Karşısı) (İstiklal Caddesinde aşağı doğru yürürken solda, Çarşıbaşı mağazasını geçince sola dönün, kapısını göreceksiniz.)

not: diğer başlıklarda organizasyon isterük diyipte buraya gelmeyen olursa forumdan atılacaktır =)

En son uTKu tarafından Çar 17 Eyl, 2008 22:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıuTKu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIMMSNMICQ
uTKu
Administrator

netherlands.gif
MesajTarih: Sal 16 Eyl, 2008 11:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

1. uTKu

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıuTKu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIMMSNMICQ
feYza
Administrator

turkey.gif
MesajTarih: Sal 16 Eyl, 2008 11:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

1. uTKu
2. FeYza

İkizler Cinsiyet:Bayan Bufalo ÇevrimdışıfeYza kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sui generis
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Sal 16 Eyl, 2008 11:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

3 ben değil :D
ya bu kötü oldu
yeniler gelmez
cünkü yenilerin cogu hukukcu ve hukuk fakültesi de 22 sinden acılıyor :D
ben gelmeye calısacagım da su an 1070 tane icra takibimiz war biterse gelirim :)

Seni bir civi gibi caktim / cünkü beynime / ve toplayip butun kerpetenleri attim denize

Cesurlar bir gün ölür korkaklar hergün

Bende mecnundan füzun aşıklık istidadı var aşık-ı sadık benem mecnunun yalnız adı var

Balık Cinsiyet:Bay Domuz Gizlisui generis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
feYza
Administrator

turkey.gif
MesajTarih: Sal 16 Eyl, 2008 11:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu arada buluşma 3. değil 6.
ama admin arkadaşımın hevesini kırmamak için başlığında değişiklik yapmıyorum =)

İkizler Cinsiyet:Bayan Bufalo ÇevrimdışıfeYza kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
dj_ghost
BİNBAŞI

blank.gif
MesajTarih: Sal 16 Eyl, 2008 11:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

puff bu cuma annem-babam geliyo karşılamam gerek hava alanından onları
zaten iftara bile yetişebileceğimizi sanmıyorum :(

4. ya da 7. buluşma da görüşelim :(

bu sözü duyuyosanız patlatın kahkahayı :D phuaha

Yay Cinsiyet:Bay Kedi Gizlidj_ghost kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sui generis
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Sal 16 Eyl, 2008 11:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

not u cok sevdim sıkıyorsanız atın :P
ama inşallah gelicem

Seni bir civi gibi caktim / cünkü beynime / ve toplayip butun kerpetenleri attim denize

Bende mecnundan füzun aşıklık istidadı var aşık-ı sadık benem mecnunun yalnız adı var

Balık Cinsiyet:Bay Domuz Gizlisui generis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
CeLL_OoO
YÜZBAŞI

turkey.gif
MesajTarih: Sal 16 Eyl, 2008 12:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

feYza demiş ki:
bu arada buluşma 3. değil 6.
ama admin arkadaşımın hevesini kırmamak için başlığında değişiklik yapmıyorum =)

hikiki

1. uTKu
2. FeYza
3.Olurda çok büyük bi aksilik çıkmazsa CeLL_OoO

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimdışıCeLL_OoO kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
zelaal
BİNBAŞI

turkey.gif
MesajTarih: Sal 16 Eyl, 2008 12:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

1. uTKu
2. FeYza
4.sui generis gelirse zelaal:)

Yengeç Cinsiyet:Bayan Yılan Gizlizelaal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
okki_unspoken
ALBAY

turkey.gif
MesajTarih: Sal 16 Eyl, 2008 15:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

son yazdırma anına kadar bekliyeceğim durumlarım her an değişebilir

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıokki_unspoken kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sui generis
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Sal 16 Eyl, 2008 15:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

zelaal demiş ki:
1. uTKu
2. FeYza
4.sui generis gelirse zelaal:)

o zaman 5 oluruz :)
ama cok zor gelmem bu gidişle :(

feYza
Administrator

turkey.gif
MesajTarih: Sal 16 Eyl, 2008 18:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

valla cuma isteyen sendin sui hiç şimdi aman neden 26sı değil falan deme..

okki sen de ağzını açma, gelmeme şansın yok!

Genie
YARBAY

turkey.gif
MesajTarih: Sal 16 Eyl, 2008 19:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

:((( bugüne dek gelriim dediğim tüm buluşmalara geldim buna da gelmeyi çok istiyordum ama aynı akşam kadıköy'de iftar yapıcam:((( ama can forum yine de kaytaran üye olmam ben, orucumu açıp gelirim:)) değerimi bilin bu olayın sonunda eve kabul edilmeyebilirim:D az dururum ama özlediğim yüzleri görmek iyi olur:))
yani +Genie:))

En son Genie tarafından Sal 16 Eyl, 2008 19:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Aslan Cinsiyet:Bayan Yılan GizliGenie kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sui generis
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Sal 16 Eyl, 2008 19:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

walla ben durumumdan bahsettim
1070 tane icra takibi war inanmayan buyursun halimizi görsün hatta yardım etsin :D
sihirli bir el dokunmazsa haftaya bile zor bitiririz
ben 26 su diyorum cünkü yeni üyeler de gelebilrsin istiyorum
yoksa 19 unda yapın siz bilirsiniz
ama mesela pansy gelecekti şimdi gelemicek cünkü bana söyledigine göre 20 sinde istanbula gelecek
böyle cok üyemiz olabilir benim de bilmediğim :)

sui generis
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Sal 16 Eyl, 2008 19:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ayrıca cok hukukcu arkadas war forumda aktif onlar da gelemez bu durumda 22 sinde acılıyor okul cünkü :)
ancak istanbuldakiler gelir :)

neyse daha war inşallah işler biter en azından ben gelirim :)

Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlık