Mesaj Panosu
PORTALA GIDER!! FORUMA GIDER!!!
Pano Kılavuzu  •  Arama  •  Seçenekler  •  Gruplar  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Takvim 

Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
uTKu
Administrator

netherlands.gif
MesajTarih: Sal 07 Ekm, 2008 18:20  Mesaj konusu:  Galatasaray'ın UEFA'daki grubu... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön
İşte G.Saray'ın fikstürü!
UEFA Kupası'nda (B) Grubu'nda mücadele edecek olan Galatasaray'ın maç programı belli oldu.
(B) Grubu'ndaki ilk maçını Ali Sami Yen Stadı'nda Olympiakos'la oynayacak olan Galatasaray, 6 Kasım'da Benfica ile deplasmanda, 27 KasıM'da sahasında Kharkiv'le karşılaştıktan sonra ve 3 Aralık'ta Almanya'da Hertha Berlin karşısına çıkacak.

Sarı-kırmızılı takımın maç programı şöyle:
23 Ekim 2008
Galatasaray-Olympiakos

6 Kasım 2008
Benfica-Galatasaray

27 Kasım 2008
Galatasaray-Metalist Kharkiv

3 Aralık 2008
Hertha Berlin-Galatasaray

diğer gruplar ise;

A Grubu
Schalke 04
Paris SG
Manchester City
Racing Club
Twente

C Grubu
Sevilla
Stuttgart
Sampdoria
Partizan Belg.
St.Liege

D Grubu
Tottenham
Spartak Moscow
Udinese
Dinamo Zagreb
NEC Nijmegen

E Grubu
AC Milan
Heerenveen
Braga
Portsmouth
Wolfsburg

F Grubu
Hamburg
Ajax
Slavia Prag
Aston Villa
Zilina

G Grubu
Valencia
Club Brugge
Rosenborg
Kobenhavn
St.Etienne

H Grubu
CSKA Moscow
Deportivo
Feyenoord
Nancy
Lech Poznan

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıuTKu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIMMSNMICQ
uTKu
Administrator

netherlands.gif
MesajTarih: Sal 07 Ekm, 2008 18:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

UEFA kupasını önemsiz, düşme takımların mücadele ettiği bi organizasyon olarak gören arkadaşların dikkatine...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıuTKu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIMMSNMICQ
aameth
BİNBAŞI

seychelles.gif
MesajTarih: Sal 07 Ekm, 2008 21:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

metalist iyi takım...
hakan'da da var kovalık gerçi... neyse...

Aslan Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıaameth kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sui generis
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Sal 07 Ekm, 2008 21:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu senenin favorileri kagıt üstünde milan ve sevilla gibi

ama ş.ligi üçüncüleri gelecek sonra o zaman kupa dahagüçlü takımlarla donanacak

yine de günümüzde herkes herkesi yenebiliyor
mesela metalist bjk yi yendi bjknin kadrosu cok cok iyi oldugu halde
gecen sene uefada final oynayan rangers ş.ligi 1. ön elemesinde cok güçsüz bir takıma elendi

yani hersey olabilir

özellikle uefada

mesela ş.liginde bu yok orada belli devlerin tekeli war son yıllarda ceyrek final ve ötesine ingiltere almanya italya ispanya ve fransız takımları dısında girebilen takım sayısı sınırlı (örnek: fenerbahce porto benfica sanırım o kadar :D)

Seni bir civi gibi caktim / cünkü beynime / ve toplayip butun kerpetenleri attim denize

Cesurlar bir gün ölür korkaklar hergün

Bende mecnundan füzun aşıklık istidadı var aşık-ı sadık benem mecnunun yalnız adı var

Balık Cinsiyet:Bay Domuz Gizlisui generis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
himsa
Asttegmen

turkey.gif
MesajTarih: Sal 07 Ekm, 2008 21:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bnce çıkaız biz bu gruptan=)))

Akrep Cinsiyet:Bayan Yılan Çevrimdışıhimsa kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
dj_ghost
BİNBAŞI

blank.gif
MesajTarih: Çar 08 Ekm, 2008 18:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

merabaa bengeldim :D aman hedefi şaşırıp uefa'dan çıkmayın... bjk de böle diyodu( biz bu metalist'i yneriz)

bu sözü duyuyosanız patlatın kahkahayı :D phuaha

Yay Cinsiyet:Bay Kedi Gizlidj_ghost kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
himsa
Asttegmen

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Ekm, 2008 21:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bn metalist'i yeneriz demedim ki gruptan çıkarız dedim =))

Akrep Cinsiyet:Bayan Yılan Çevrimdışıhimsa kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
loverip
Uyarı : 5
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Per 09 Ekm, 2008 23:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yeneriz dedik yendik
;)

rövanşta da yeniliriz demiştik
:D

Terazi Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıloverip kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
sui generis
KORGENERAL

turkey.gif
MesajTarih: Cum 10 Ekm, 2008 08:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bence gs olympiakos u yener
benficaya yenilir
metalisti rahat yener
h.berlin macını bilemem

tabi bu şimdiden yapılmıs bir tahmin gruptan cıkcagına eminim acıkcası ama macların sonuclarını günlük performanslar belirler

Seni bir civi gibi caktim / cünkü beynime / ve toplayip butun kerpetenleri attim denize

Cesurlar bir gün ölür korkaklar hergün

Bende mecnundan füzun aşıklık istidadı var aşık-ı sadık benem mecnunun yalnız adı var

Balık Cinsiyet:Bay Domuz Gizlisui generis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
dodocan07
Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Cum 10 Ekm, 2008 10:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

belkıde uefa da gruplar acısından en ılgınc en degısık gruplardan bırı dıebılırım
hemen hemen herkesın bırbırıne ustunluk kurabılecegı degısık bı grup yanı bu grpta bırıncı olacak dedıgımız takım sonuncuda olabılır bu gruptan cıkamaz dedıgımız takım gruptan cıkabılırr
acaıp degısık maclar bızlerı beklıor
ama ıddaacılar sunu onerırım grptakı her maca 2,5 ust oynayın :):)

GS acısından gelınce bu gruptan evındekı macları kazandımı kesınlıkle cıkarr
bu arada Metalist e kolay lokma gozu ıle kımse bakmasın o takım bu sene bıcok kısıyı sasrtmaya devam edecek cunku adamlar takımlar

Yengeç Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıdodocan07 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIMMSNM
feYza
Administrator

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 11 Ekm, 2008 12:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hertha ve benfica'yı yenme ihtimali yok diye düşünüyorum.
evindeki maçları da inşallah alır, hatta olympiakos maçını statta izlemeyi de çok isterim... bu fairplay ruhunu da loverip'ten mi kaptım ne..

İkizler Cinsiyet:Bayan Bufalo ÇevrimdışıfeYza kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
uTKu
Administrator

netherlands.gif
MesajTarih: Cmt 11 Ekm, 2008 12:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

feYza demiş ki:
hatta olympiakos maçını statta izlemeyi de çok isterim...

bilete kuruş para vermez dikkat edin...

uTKu
Administrator

netherlands.gif
MesajTarih: Pts 13 Ekm, 2008 22:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

"En korkutucu atmosfer Sami Yen'de"

Avrupalı takımların ve futbolseverlerin yakından tanıdığı Galatasaray taraftarlarının ünü New York’a kadar ulaştı. Dünyaca ünlü New York Times'ta yayınlanan makalede, "Belki de dünyada en korkulan taraftar Ali Sami Yen'dedir" denildi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Daniel Altman’ın The New York Times’ta yayınlanan “Futbol aleminde ev sahibi olmanın sarsılmaz avantajı” başlıklı makalesinde Sarı-Kırmızılı taraftarların gücüne dikkat çekildi. Altman, makalesinde “Bazı statlar korkutucu bir atmosfer yaratabilir. Newcastle, Kuzey İngiltere’nin dondurucu soğuğunda kısa kollu siyah-beyaz formaları ile maça gelen sadık taraftarı ile bilinir. Belki de en korkulan taraftarlar Ali Sami Yen Stadı’nda misafir takım için geleneksel olarak açtıkları ‘Cehenneme hoş geldiniz’ pankartları ile Türk takımı Galatasaray’ın taraftarları” ifadelerini kullandı.

G.SARAY HEP TEHLİKELİ

Galatasaray’ın adından korkan bir diğer isimse Sarı-Kırmızılı takımın UEFA Kupası gruplarındaki Portekizli rakibi Benfica’nın teknik direktörü Flores. Benfica’nın rakiplerini değerlendiren Flores, “UEFA değil, sanki Şampiyonlar Ligi. G.Saray her zaman tehlikelidir. Herhta’yı küçük göremezsiniz. Olympiakos geleneksel olarak güçlü ve Metalist ise grup için tam bir muamma” dedi.

alıntıdır... http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&KategoriID=&ArticleID=1002578&Date=13.10.2008&b=Cimbom Atlantiki asti&ver=06

feYza
Administrator

turkey.gif
MesajTarih: Pts 13 Ekm, 2008 23:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

uTKu demiş ki:
feYza demiş ki:
hatta olympiakos maçını statta izlemeyi de çok isterim...

bilete kuruş para vermez dikkat edin...

ay ben sanki beni maça götürün dedim!
hem ben GS-Antalyaspor maçına bile gitmiş, bilet parasını da kuruşu kuruşuna kendim ödemiş bi insanım. ağzını topla utku efendi.

şunca forum camiası önünde didiştiriyosun ya beni kendinle,, hayretler olsun yarabbim

İkizler Cinsiyet:Bayan Bufalo ÇevrimdışıfeYza kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
CeLL_OoO
YÜZBAŞI

turkey.gif
MesajTarih: Sal 14 Ekm, 2008 00:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hikiki

Akrep Cinsiyet:Bay Ejderha ÇevrimdışıCeLL_OoO kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder